Produkter för daniela nero srl (8)

Talha Blanco - Hedrade Viner

Talha Blanco - Hedrade Viner

TALHA BLANCO FACKDATUM: Ursprungsbeteckning: DOP Alentejo Sammansättning: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifiering: Jäst i lerkrukor Alkoholhalt: 13o SMAKNOTER: Utseende: Guldigt Doft: Mogen frukt (ananas) och apelsinskal Smak: Mineralisk, med en intensiv och långvarig eftersmak
Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Textur, Uttryck Av Ett Terroir Friskt Vin Med Stor Renhet Och Textur, Med Aromer Av Tall Och Monte Jumillano 13 ºc Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mer än 30 år TILLVERKNING: Jäst och lagrad i fudre DRUVSORT: Monastrell på egen rot
Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Produkten är oliv- och bladsaft, som utvinns från olivträd med hög koncentration av organiska polyfenoler. Den kommer från vattenlösliga olivkomponenter, som erhålls under malningsprocessen. Därefter genomgår produkten en pastöriserings- och koncentreringsprocess för att säkerställa stabilitet, egenskaper och mikrobiologi. Processerna utförs mekaniskt och under kort tid för att inte skada polyfenolerna. Arróniz-sortens olivträd har en hög koncentration av polyfenoler i bladen och frukterna. De skördas vid optimal mognadsgrad för att bevara alla dofter och smaker intakta.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blandning av tillsatser, kryddor och örter, avsedd för charkuterier, för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo", tillverkad genom en mognads- och torkningsprocess som varar längre än 45 dagar. Format: förpackning 200g, påse 5kg
Ricinusolja | 100% Ren ECOCERT Ricinusolja - 30 ml - ECOCERT Ekologisk Certifiering - Med Argan- och Jojobaolja

Ricinusolja | 100% Ren ECOCERT Ricinusolja - 30 ml - ECOCERT Ekologisk Certifiering - Med Argan- och Jojobaolja

RICINOIL Saluvital BIO innehåller 98 % 100 % ren Ricinolja från ekologiskt jordbruk, som utvinns genom kallpressning av fröna från en buske som härstammar från Indien och Afrika, kallad Ricinus Communis. Berikad med även Arganolja och Jojobaolja, också från ekologiskt jordbruk, blir det det mest naturliga och effektiva alternativet för att vårda och stärka ögonfransar, ögonbryn, naglar, hår och hud. Användningssätt: Ögonfransar och ögonbryn: Applicera en liten mängd olja på kvällen efter att ha tagit bort smink, med hjälp av en bomullspinne eller sminkborttagningsdisk. Naglar: Applicera på kvällen med en bomullspinne på varje nagel; massera sedan nageln och fokusera på nagelbandet. Hår: Massera försiktigt hårbotten, låt verka i cirka 30 minuter och tvätta håret. Hud: Kropp och Ansikte. Applicera på huden, massera det önskade området tills det är helt absorberat. Om möjligt efter ett varmt bad. C.N:193740.7
Triana Kollektion

Triana Kollektion

Allt vårt arbete görs helt och hållet i Andalusien (Spanien).
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av köttprodukten som inte har behandlats med värme, kallad "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", tillverkad med långsam mognadsteknik (temperatur från 6 till 12ºC och initial relativ luftfuktighet från 78 till 86%). Format: påse 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse